Diskuze • Tenisová HuráLiga ve Znojmě • HuráLiga.cz

Tenisová HuráLiga ve Znojmě

Diskuze

42

Diskuse slouží primárně pro komunikaci mezi hráči. V případě dotazů na organizátora nám napište na podpora@huraliga.cz.

Nové komentáře můžeš přidávat po přihlášení.

  • MI
    21.09.2021
    07:06
    Michal I.

    Ohledně žolíka, asi souhlasím s Davidem. Je škoda že neni ani jeden žolík a tak kvůli jednomu týdnu člověk přijde o celý turnaj... Chápu že pravidlo být musí, že to organizátoři nechtějí dále protahovat, takže to není snadné. ..

  • MI
    21.09.2021
    07:00
    Michal I.

    Čaute, až teď čtu vaše zprávy... Je tu spoustu dohadu... Myslím že všichni jsme si tohle léto užili, Hurá liga je super i její pravidla. Buďme rádi za každého člena, za každou sezónu.. hráčů bohužel spíš ubývá než přibývá a všichni víme že nikoho nebaví hrad a jedním kamarádem pořád dokola, to je nuda. Buďme k sobě ohleduplní, mějte se

  • DR
    20.09.2021
    18:21
    Daniel R.

    Tak finále se hrát nebude. Není kdy. Dáme si to mimo ligu.

  • DB
    20.09.2021
    16:50
    David B.

    Dane, Ale opravdu se nevymlouvam sám vidíš že opravdu každý nato nemám čas. Přijde mě to blbý že nebude ani jedno semifinále a ani finále. Já fakt nato nemám čas 😐 tento týden můžu dám prcka do školky a mám každý den čas od 9:00 do 11:30 ale když mám ranní směnu tak jsem bez času.

  • Ondra Krejčí 20.09.2021
    16:47
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem, od příští sezóny bude mít každý z vás v playoff jednoho žolíka. Tato sezóna ale běží dle dosavadních pravidel. Chápeme, že občas nemusí vyhovovat všem nebo se všem líbit, ale to nebude nikdy 😕 Snažíme se je nicméně nastavit tak, aby vyhovovaly naprosté většině a máme k tomu vzorek několika tisíc zápasů a hráčů 😉 A jak vidíte, snažíme se přemýšlet nad každou výtkou nebo každým nápadem od vás a posouvat HuráLigu neustále dál 😉 Hodně štěstí finalistům i v boji o 3. místo 😉 Ondra

  • DR
    20.09.2021
    16:14
    Daniel R.

    Odehrát si to chtěl. To ano. Ale nejdriv těch keců a výmluv, proč nemůžeš přijet do Znojma. Dokonce jsi sám napsal svoji kontumaci. Pak se ti to nejspíš rozleželo a zápas jsi odehrát chtěl. Ale až dneska, kdy je už kolo uzavřeno. Dneska v noci odjizdim na týden mimo, takže se ani finále hrát nebude. Byl bych pro, aby se turnaj znovu otevřel, aby se mohly odehrát všechny semi, finále a o 3.místo. Teď už není kam spěchat. Pokud počasí dovolí.

  • DB
    20.09.2021
    15:32
    David B.

    Dál to řešit nebudu Jirko

  • DB
    20.09.2021
    15:27
    David B.

    Tak ať ti ukáže zprávy pak to pochopíš. Co mám společně fér play stim když člověk nemám jak dorazit a nebo hlídání proto říkám že mě přijde blbý že není jeden žolík playoff. Já to chtěl normálně odehrát pak už nechtěl dan.

  • JH
    20.09.2021
    15:12
    Jiří H.

    Davide, odehrát jsi to mohl. Teď píšeš, žes to nemohl odehrát, ale je to lež. Mluvil jsem s Danem a vím, jak to probíhalo. V tenise si se zlepšil, to ti přeju, ale tenis je také fér play a tam máš vážné nedostatky. Mrzí mě, že ti musím napsat takhle. Bohužel je možné, že ani nerozumíš o čem píšu. Jiří H.

  • DB
    20.09.2021
    15:09
    David B.

    Honzo, liga je určitě dobrá aspoň se něco hraje ale mrzí mě když člověk řekne svůj názor a hnedka je špatný.