Diskuze • Sportega Tenisová HuráLiga v Praze - Mírně pokročilí • HuráLiga.cz


Sportega Tenisová HuráLiga v Praze - Mírně pokročilí

Diskuze

26

Diskuse slouží primárně pro komunikaci mezi hráči. V případě dotazů na organizátora nám napište na podpora@huraliga.cz.

Nové komentáře můžeš přidávat po přihlášení.

  • Petr Bystroň 16.03.2024
    19:27
    Petr B.

    Ahoj, reaguji na Vaše příspěvky

    Žádnou špatnou zkušenost s hráčema nemám, ale příjde mi, že podpora v této lize nexistuje, dohodnu se soupeřem na kontumaci a nejsou schopni to za 4 týdny vyřešit, sice můžeme namítat, že je to skoro zadarmo, ale když si spočítáte 60x300, tak nám vychází celkem vysoké číslo a očekával bych kvalitní služby, tady tohle je jen aplikace, za kterou zaplatíme 300 a nikdo nic neřeší

    Hezký den

    Bystroň

    Petr Bystroň 16.03.2024
    19:28
    Petr B.
    A co jsem to četl v prvním příspěvku není normální, chápu, že někdo ujede, rozbije raketu, zanadává si, i já to dělám, ale abych nadával a vyhrožoval soupeři….to už je trochu přes čáru
  • Bo Marek 04.03.2024
    13:29
    Bo M.

    Zdravím,
    je tedy nějaká zpětná vazba z ligy? Nerad bych případně řešil ještě další problémy ohledně takových případů, jdeme si zahrát pro radost že? Já bych volal ihned policii, nenechám se zavřít za ublížení na zdraví.

    Mj. bych se Vás rád zeptal na názor ze snad lepšího a víc sportovního soudku

    Měli jsme odehrát s Arturem ligový zápas, nicméně jsem si natáhl vazy a poprvé snad za dobu co tu jsem použil pro "sebe" žolíka. Bohužel Artur na další týden měl už pracovní cestu a tak byl zápas neodehrán. Říkal jsem si ok je to začátek ligy, to nějak půjde a zápas někam vložíme. Nicméně Artur asi musel použít více žolíků (může se stát, že to prostě nevychází) a zbyl mu jen jeden, tedy na Superžolíka potřebuje 2. Já mám 3 a ptal se na lize zda-li nejde udělat nějaká výjimka, přecijenom to hrajeme pro zábavu tuhle "Amaterskou ligu", bohužel k mému překvapení to nelze, tedy bod vypadne úplně.
    Mě by jen zajímalo jestli je tohle "podpora" těch co hrát chtějí, někteří zájem nemají a odehrají 3 zápasy z 8. Snažím se přizpůsobit kompletně kalendář, abych odehrál i byť předem prohrané zápasy s hráči na úplně jiné úrovni, kde by bylo vzhledem k mnohdy nepochopitelného nastavení žebříčku a výběru hráčů a odměn do toho žebříčku viz prohra v tie break je na stejné úrovni jako 2x 6:0, ale třeba jen subjektivní pocit a je to jinak, lepší takový zápas vynechat. Proč? Jelikož si vážím svého času a tedy i času ostatních tak tohle nedělám, holt dostanu 2 kanáry a jdu za hoďku domu s pocitem rozdávání radosti. Nicméně bych byl rád, kdyby nějaké možnosti byli když se oba hráči dohodnou a chtějí to v daném čase odehrát. Někteří mají x zápasů ještě před sebou, ale nehrajeme to pro prachy, spíš nás to prachy stojí a teď v zimě dvojnásobek.
    Ani nevím proč mi to tak zasáhlo, Artur je 200 hráč a dostanu nejspíš šišku, ale vadí mi když se z něčeho dělá marketing pro lidi a pak to jim to vlastně neslouží. Pravidla mají hráče chránit (viz případ Skřivan, což jde asi těžko) zejména ty kteří hrát chtějí a jsou fair, ne je blokovat, ale možná liga a její "vysoké" prize money všem stojí za to, abychom si házeli klacky pod nohy.

    Omlouvám se za dlouhá příspěvek, který není zdaleka tak důležitý jako Milana Prokše, kde jde o zdraví hráčů a standardně slušné chování.

    I tak by mě zajímal váš názor komu všemu vadí bod navíc, aby bojoval o pseudo play off a mohl tím narušit regulérnost (ne)ligy.

    Díky za jakékoliv "slušné" komentáře, já uvažuju o jiné lize :-D

  • MP
    27.02.2024
    14:48
    Milan P.

    Ahoj,

    nevím, jakou kdo máte zkušenost s hráčem Jiří Skřivan. Moje zkušenost je následující:
    Hrál se zápas 6. kola a za stavu 4:3 pro něj jsem vyrovnal na 4:4 a následně jsem vedl 5:4. Soupeř začal tento stav rozporovat, ačkoli jsme si od začátku stav hlásili, a to nahlas. Zopakoval jsem mu průběh posledních 3 gamů. Když jsem se ho zeptal, jak je to tedy podle něj a jak to vidí, říct ani spočítat mi to nedokázal.

    Hrálo se dál a soupeř si najednou neustále bral do ruky mobil, psal a zdržoval hru. Nejen mezi gemy (což je mi samozřejmě jedno a neřeším), ale hlavně mezi fiftýny (a to i 3 minuty a více). Zda to bylo z důvodu, aby mě "rozhodil", to nevím. Jsem na to imunní, o prachy to nehraju.

    Zápas jsem vyhrál 6:4 6:1 a po zápase mi začal sprostě nadávat a neštítil se otírat se o mou matku (cituji: "pojebanej zmrde porozenej svojí zkurvenou matkou"). Dokonce se mě pokusil fyzicky napadnout.

    Je tohle podle vás normální ? Hrajete ligu pro radost nebo kvůli takovému hnusu ?
    Skřivan následně odešel a nezametl po sobě kurt ("kurt si zameť sám, vole"). Lidi na kurtech vpravo i vlevo to vykuleně sledovali, a když odešel, ptali se mě, co to bylo za člověka.

    Tenis nehraju proto, abych někoho ořezával. Mám dvě malé děti a jsem rád, že po vleklém zranění jsem konečně v pořádku a můžu něco dělat. Tenis hraju 20 let, tohle jsem ale nezažil, a aby se lidi na kurtě vzájemně fyzicky napadali, to už vůbec ne.

    Ahoj všem normálním lidem.

    JK
    27.02.2024
    19:03
    Jan K.
    Možná bych napsal přímo lidem, kteří s ním hráli, a pak klidně na Admina a tohle koště vykopnout...
    MP
    27.02.2024
    20:24
    Milan P.
    Reakce Honzovi Kovaříkovi: Dík. Na Adminu už o něm vědí, včetně citací toho hnusu, co z něj padal.
    03.03.2024
    12:18
    Josef Č.
    Měl jsem s nim mít první zápas, ale udělal si něco s kotníkem, takže kontumace. Koukám, že jsem měl tedy štěstí.