Diskuze • Tenisová HuráLiga v Praze - Čtyřhry • HuráLiga.cz

Tenisová HuráLiga v Praze - Čtyřhry

Diskuze

29

Diskuse slouží primárně pro komunikaci mezi hráči. V případě dotazů na organizátora nám napište na podpora@huraliga.cz.

Nové komentáře můžeš přidávat po přihlášení.

  • Filip Klor 20.09.2021
    16:02
    Filip K.

    Dobrý den, Ondřeji, díky za vysvětlení, ale je to otázka nastavení, pokud chci hrát i debl i singl, tak musím počítat s tim, že to je časově náročné. Oproti tomu zase může být argument, že jednou za 14 zápas není zajímavé, třeba já osobně se přidal k vám právě proto, že se jednalo o týdenní cykly... Už teď vím, že příště se již za těchto podmínek nepřihlásím. Ale evidentně je více těch, kterým vyhovuje prodloužení. Díky.

    Matyáš Kalina 21.09.2021
    07:56
    Matyáš K.
    Přidávám se tady k Filipovi. :) to proč to bylo zajímavé byly zápasy každý týden. Pokud v tomhle systému například jeden soupeř zápas kontumuje, tak se dostaneme na jeden zápas za měsíc a to je fakt málo :) myslím že odložení žolíkem bylo vždy dostatečné k tomu, aby se zápas odehrál, pokud se to v prvním týdnu nestihlo.. takhle je z toho opravdu nesmyslný maraton.
    Adam Dvořák 21.09.2021
    09:49
    Adam D.
    Přesněntak, je to škoda. Ti co chteji hrat jednou tydne tak hraji. Ostatnim nebude stacit ani tech 14 dni. Plus zacit v zari ankoncit v lednu to je opravdu hodne dlouha liga:)
  • Filip Klor 20.09.2021
    12:52
    Filip K.

    Dobrý den, pochopil jsem správně, že jste opět změnili pravidla? Z týdenních kol jste udělali 14denní? Nebo jsem to jen z harmonogramu špatně pochopil? Díky za vysvětlení proč jste tu největší přidanou hodnotu, to, že člověk hraje každý týden zápas zrušili a z celé ligy udělali jeden dlouho-trvající maraton... Díky

    Ondra Krejčí 20.09.2021
    14:20
    Ondra K. Organizátor
    Dobrý den Filipe, 14 denní interval byl v propozicích již před začátkem soutěže (nebylo to upraveno v harmonogramu, za to se omlouváme). Hlavním důvodem byl vysoký počet neodehraných zápasů. Chápeme, že je těžké zesynchronizovat 4 lidi, aby se sešli (sami deblové ligy hrajeme). Proto jsme vyšli vstříc hráčům, kteří nám psali a intervaly prodloužili. Spousta deblistů navíc hraje i singly, které jsou každý týden. Takto, doufáme, dostaneme do ligy i více singlistů, když nebude deblová soutěž tak časově náročná. Chystáme navíc novinky, které, jak věříme naplní debly ještě více hráči...O.