Diskuze • Tenisová HuráLiga v Pardubicích • HuráLiga.cz

Tenisová HuráLiga v Pardubicích

Diskuze

21

Diskuse slouží primárně pro komunikaci mezi hráči. V případě dotazů na organizátora nám napište na podpora@huraliga.cz.

Nové komentáře můžeš přidávat po přihlášení.

  • Ondra Krejčí 27.02.2023
    10:10
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem, v neděli začínají dva turnaje! Yonex Tour 125, určený pro hráče s maximálním elo 1199 a Yonex Tour 500 bez omezení elo. Hraje se vyřazovacím systémem (pavouk) a na odehrání zápasu máš 14 dnů od jeho nalosování. Hrajeme o body do žebříčku a hodnotné ceny od partnera Tour.

  • ZK
    16.02.2023
    19:04
    Zoroslav K.

    Moja skúsenosť s pánom Malým by vydala na novelu, ale skúsim to v rámci tohto diskusného fóra skrátiť. Pán Malý je skvelý hráč, ale do HuráLigy nepatrí. Prajem mu, aby sa mu v živote darilo a zároveň, aby svojím správaním neznechucoval hráčov v HuráLige. Pre všetkých, ktorí už pána Malého stretli a majú zmysel pre iróniu napíšem slová, s ktorými sa pán Malý so mnou lúčil po zápase: "Snaž se hrát tak, abys toho druhého nenasral..." :-D
    Zoro Kunčák

    Josef Mlejnek 18.02.2023
    18:43
    Josef M.
    Ahoj. Skvělý hráč pro pana M. bych byl opatrný. Možná na naší úrovni. Díky za komentář. Pepa M.
  • 16.02.2023
    16:35
    Jaroslav Ř.

    K tomuto konstatování Pepy Mlejnka a napsaným faktům ohledně chování pana Malého, se musím na základě VELMI NEGATIVNÍ ZKUŠENOSTI ZE HRY S TÍMTO "JINÝM ČLOVĚKEM" připojit a sdílet názor o tom, že si nenecháme krásnou hru jako je tenis KAZIT NEGATIVNÍM NEVHODNÝM AROGANTNÍM CHOVÁNÍM pana Malého. Za 5 odehraných kol ZIMNÍ ČÁSTI PARDUBICKÉ LIGY, jsem se setkal se čtyřmi hráči, kteří měli s panem Malým "tu čest" hrát a všichni se shodují na tom, že tento člověk do ligy nepatři!!!!!!
    Jarda Říha

    Josef Mlejnek 18.02.2023
    18:41
    Josef M.
    Ahoj. Skvělý hráč pro pana M. bych byl opatrný. Možná na naší úrovni. Díky za komentář. Pepa M.
  • Josef Mlejnek 16.02.2023
    14:59
    Josef M.

    Prominte, ale mi to nedá. Kontaktoval jsem se v rámci dalších hráčů naší ligy a mohu říci, super ligy ,s panem Malým, a už předem jsem byl varován, že tento člověk je jiný. A to jsem poznal. Tato soutěž je hlavně o pohodové hře, a právě tento člověk nám to znepříjemnuje svojím chováním, které absolutně vybočuje ze s lušného a farplay chování. Já s takovým člověkem nebudu hrát a nechci aby jste mi ho losovali. S tímto tvorem nebudu nikdy ztrácet čas. A pokud to jinak nepůjde raději ze soutěžen vystoupím a budu si domlouvat hru mimo ligu. Pepa Mlejnek.
    č


  • Josef Mlejnek 22.01.2023
    18:44
    Josef M.

    Moc dobře.

  • Ondra Krejčí 20.01.2023
    10:23
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem! Jak jsme informovali v emailu před startem ligy, bude od této sezóny změna v době losu ⏰. Od druhého kola bude losování probíhat vždy v neděli večer po 21:00 🕘. Termín jsme změnili na podnět hráčů, kteří tak mají celý nedělní večer se domluvit už na pondělí. Doufáme, že tato změna povede k dalšímu navýšení počtu odehraných zápasů 🤝.