Diskuze • Šipková HuráLiga v Ostravě • HuráLiga.cz

Šipková HuráLiga v Ostravě

Diskuze

15

Diskuse slouží primárně pro komunikaci mezi hráči. V případě dotazů na organizátora nám napište na podpora@huraliga.cz.

Nové komentáře můžeš přidávat po přihlášení.

  • LK
    05.04.2024
    19:01
    Lukáš K.

    Dobrý den chceme se zeptat máme odehráno a taky už i ceny ale bez letek a piv ptali se mě kluci co jim mám říct děkuji za odpověď

    Ondra Krejčí 07.04.2024
    14:50
    Ondra K. Organizátor
    Ahoj, ceny bude distribuovat partner ligy. Dáme vědět, jakmile to bude zprocesováno, ale ceny budou k dispozici s největší pravděpodobností až na konci sezóny (dle harmonogramu). O.
  • Veronika Barvíková 28.02.2024
    21:44
    Veronika B. Organizátor

    Ahoj, na popud hráčů jsme se dnes rozhodli, že se bude playoff hrát starým klasickým způsobem, tedy žádné skupinky, ale bude hrát 1. hráč s 8. hráčem, 2. se 7., 3. s 6., 4. s 5. 😊 Hezký večer :)

  • Ondra Krejčí 22.09.2023
    13:41
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem, dnes jsme museli odložit šipkovou sezónu HuráLigy. Jsme si vědomi, že je potřeba šipkové ligy trošku posunout a změnit, proto pro vás připravujeme nový systém hry, úpravu startovného a nového partnera. Bohužel neběží všechno tak rychle, jak bychom si představovali a tak jsme nuceni vyčkat se startem podzimní sezóny. Věříme ale, že čekání bude stát za to a novou sezónu si užijete o to víc. Samozřejmě hráčům, kteří čekat nechtějí můžeme vrátit startovné, stačí napsat na podpora@huraliga.cz. Omlouváme se za zpoždění a budeme se těšit u odloženého startu podzimní sezóny! O.