Propozice • Tenisová HuráLiga • HuráLiga.cz

Tenisová HuráLiga

Propozice

TKX TENNISová singlová liga Krupka je určena pro amatérské hráče. Díky Švýcarskému systému losování (viz Wikipedie) se proti sobě každé kolo nalosují podobně silní soupeři z přechozích kol.

V průběhu ligy každý hráč odehraje 10 zápasů (v případě lichého počtu účastníků odehrají někteří 9 zápasů).

První los proběhne v pondělí 18.6. ve 22:00. Další kola se losují vždy s týdenním odstupem mimo prázdniny a 14 denním odstupem v průběhu prázdnin.

Po rozlosování kola navrhněte přes e-mail soupeři všechny termíny, kdy můžete nastoupit (e-mail soupeře najdete v kartě hráče, musíte být však přihlášeni). Pokud se na žádném termínu v aktuálním kole nedomluvíte, zápas můžete odložit ještě do následujícího losu. Když se ani tak dohoda nepodaří a zápas se neodehraje, ani jeden ze soupeřů nezíská bod.

V případě, že vám soupeř termín potvrdí přes e-mail a k zápasu se nedostaví, získáváte výhru kontumačně.

Pokud je termín domluvený a nemůžete se k zápasu z nějakého důvodu dostavit, pokuste se domluvit náhradní termín. Pokud náhradní termín nebude možný, soupeř vítězí kontumačně.

Každý zápas se hraje na 2 hrané sety dle oficiálních pravidel tenisu. Za každý vyhraný set si hráč připisuje do tabulky 1 bod.

Pokud se soupeři nedomluví na hracích míčích, hraje se každý set s míči jednoho ze soupeřů.

Startovné tenisové ligy je 200,- Kč a je splatné do 10. 6. 2018 (viz Výzva k platbě startovného). Pronájem kurtu na zápas si hráči hradí napůl. Doporučujeme rezervaci kurtu na 90 minut, aby byla jistota, že bude zápas odehrán.

V případě, že se nenaplní ligová soupiska alespoň 10 účastníky, ligovou sezónu nezahájíme a vrátíme startovné.

Pokud nebyl zadán výsledek zápasu ve stanovené době pro odehrání, automaticky se zápas uzavře a vyhodnotí. Hodnocení probíhá striktně podle pravidel automatického vyhodnocení zápasu. Zápas je možno přehodnotit, pokud bude podáno odvolání do dvou dní od času vyhodnocení na info@huraliga.cz