Diskuze • Badmintonová HuráLiga ve Frýdku-Místku • HuráLiga.cz

Badmintonová HuráLiga ve Frýdku-Místku

Diskuze

46

Diskuse slouží primárně pro komunikaci mezi hráči. V případě dotazů na organizátora nám napište na podpora@huraliga.cz.

Nové komentáře můžeš přidávat po přihlášení.

  • milan botor 13.10.2019
    09:46
    milan b.

    ahoj,rád bych se přihlásil do badminton.ligy-ve frýdku-místku.můžu už nyní , do probíhající soutěže .je to možné, nebo od kdy bude další kolo?

    dik,milan

    Břetislav Krček 14.10.2019
    09:38
    Břetislav K. Organizátor
    Ahoj Milane, do rozběhnuté soutěže to už nejde. Nová sezóna začíná 12.1. a v nejbližších dnech spustíme přihlašování.
  • Josef Studenič 26.09.2019
    17:08
    Josef S.

    Podle vlastních zkušeností, kurt stačí objednat na hodinu, nikdy jsem nepotřeboval více, hurá liga žádný výsledek neposkytuje a poradit si můžete nebo popovídat o výkonu se svým soupeřem nikdo jiný pokud nechcete tam není. Hraju taktéž ve Frýdku Místku, tak kdyžtak se můžete poptat, co a jak.

    Jaroslav Svoboda 27.09.2019
    09:30
    Jaroslav S.
    takže keď to tak otvorene napíšem, toto organizovanie mi poskytne / zaručí akurát protihráčov? všetko ostatné je na mne v riadení takom ako keď si idem s kámošom zahrať v svojom voľne? nebudeme mať ani nejaké prednostné kurty, voľné len pre nás? alebo nejaké iné výhody, zvýhodnenú hodinovú sadzbu či pod?
    Josef Studenič 29.09.2019
    18:26
    Josef S.
    Ne jakoby, jste šel s kamarádem. Žádné výhody ze strany huraligy.
    Ondra Krejčí 29.09.2019
    18:59
    Ondra K. Organizátor
    Ahoj oběma. Slevy na kurty určitě v plánu máme. Po republice už pár takových sportovišť máme a na Frýdek se chystáme určitě taky :) Jinak kromě protihráčů vám umožňujeme sledovat statistiky, svůj výkon, nedávno jsme v Ostravě organizovali turnaj a neustále vymýšlíme nové věci... Není to tedy "jen" o poskytování spoluhráčů ;) Ondra
    Jaroslav Svoboda 30.09.2019
    09:30
    Jaroslav S.
    Páni, ďakujem za vyjadrenia a zasvätenie do veci.
    Každopádne sa teším. Jaro
  • Jaroslav Svoboda 26.09.2019
    16:38
    Jaroslav S.

    OK, štartovné uhradené.
    som k dispozícii pre ďalšie informovanie.
    losovanie a dohodnutie termínu s protihráčom som, predpokladám, pochopil. ako je to s hľadaním si miesta a platenia za hru? miesto je predurčené losom alebo aj to je na dohodnutí s protihráčom? za zápas sa na danom mieste platí štandardná hodinová sadzba alebo je to nejako "sponzorované" HuráLigou? aký čas zápasu na 4 sety je treba na danom mieste rezervovať? alebo je to práve všetko už "prednastavené" losom? (ospravedlňujem sa za divné dotazy, pre mňa je toto premiéra...)
    a súčasne sa chcem opýtať, či daného zápasu bude mimo samotných hráčov ešte niekto za HuráLigu účastný? je možné svoj výkon s niekym minimálne "seniórnejším" konzultovať alebo je účasť skutočne záležitosťou len tých dvoch hráčov? (mám to vnímať skutočne ako "dohodnutie sa s kámošom, že si ideme pinknúť" alebo to má skôr súťažný nádych s povzbudzovaním, podporou či konzultáciou s niekym?) výsledok potom niekto zo zúčastnených niekde zapíše, alebo sa po skončení niekam nahlasujú / zapisujú svedomite a pravdivo ale individuálne?

  • Ondra Krejčí 26.09.2019
    14:55
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj Jardo, jako správce ligy, myslím můžu s čistým svědomím říct, že se do ligy přihlásit v pohodě můžeš. Zrovna ve FM je skvělá základna i fajn lidi, kteří mají zájem hrát (skoro všichni už mají svoje zápasy odehrané nebo naplánované). Určitě si většinu zápasů fajn zahraješ :) Věřím, že mi to ostatní potvrdí :)

  • Jaroslav Svoboda 26.09.2019
    14:47
    Jaroslav S.

    Dobrý deň.

    Rád hrám bedminton, s kolegami z bývalej práce som chodieval raz týždenne si zahrať a dokázal som i nejaké zápasy nad niektorými vyhrať. Nehrávam to však pravidelne a rozhodne moje zlepšovanie nie je nejaké systematické, skôr sa dá popísať, že sa s frekvenciou zlepší kondička a tak tých "chytených míčků" je viacej. Technicky sa skôr nezlepšujem. Takto by sa dala opísať moja úroveň hrania.
    A z toho dôvodu sa chcem opýtať, či má pre mňa zmysel sa sem hlásiť, alebo je šanca, že si to užijem a nebudem chodiť z každého zápasu s depkou, že svojou účasťou akurát druhým zlepšujem štatistiku...?!

    Za úprimnú otvorenú odpoveď vopred ďakujem. Jaro Svoboda (722 191 616)

    P.S.: Tento rok som raketu držal v ruke akurát pri sťahovaní. Ešte sa mi hrať s ňou nepodarilo...