Diskuze • Sportega Tenisová HuráLiga v Českých Budějovicích - Pokročilí • HuráLiga.cz


Sportega Tenisová HuráLiga v Českých Budějovicích - Pokročilí

Diskuze

14

Diskuse slouží primárně pro komunikaci mezi hráči. V případě dotazů na organizátora nám napište na podpora@huraliga.cz.

Nové komentáře můžeš přidávat po přihlášení.

  • Josef Hohenberger 20.05.2023
    16:06
    Josef H.

    Je moc silný vítr, nakonec to vzdavam. Sirry

  • Josef Hohenberger 19.05.2023
    19:30
    Josef H.

    Ahoj, nechtěl by nekdo dat zítra (sobota) přátelak?

    Vladislav Šebest 20.05.2023
    13:57
    Vladislav Š.
    Ahoj v kolik kde mozna bych sel :)
  • Vladislav Šebest 03.05.2023
    19:06
    Vladislav Š.

    Ahoj všem! Rád bych ti odoveděl Radku K. Uz nevim kde je jeho komentar, tak napíšu tady ! Rdo , Je Profesionální a profesionální hráč! Jeden se přizpůsobí tvoji hre a zahraješ si a druhy si jen na tobe honí ego ! Za me neni technicky mozne aby nekdo hlidal registrace a Když už, tak první co se stane je , že bude hrat pod fiktivnim jmenem ! Pak si někdo vzpomene že nebude chtít hrát se soupeřem který se háda o každý sporný míček , rázem by přibyl rozhodčí a z Hurá ligy by se stala profesionalni soutěž! Radku ja tě velmi dobře chapu ! Nema smysl se zbytecne rozcilovat ikdyz oba vime , ze by tu nemeli co delat! 😉 Je to jen o nás o lidech , soudnosti a svědomí …v tom pripade bych si mohl taky stěžovat na pořadatele 😂😂Že proti mě vždycky stojí nějaká “špejle” atlet 😂 vaha soupeřu nepřekročila váhu 75-83kg a ja ? 108,5kg kdyz jsem začínalv zime. Ted mam diky HL 103! Ja jsem se přihlásil kvůli svému podlomenemu zdraví, ale hlavně kvůli novým kamarádům a kamarádkám, se kteryma bych chtel sdilet vyhry , prohry atd…Rikam to vsem , výsledek je pro mě nepodstatný je až na posledním místě, Ale nikomu nic nedávám zadarmo! 😂
    Myslenka Hura ligy spociva v soutezivosti a jsem si k ní přidal tu svoji (mit kolem sebe pratele , rivali 😂 - se spravnym zápalem pro hru)
    Vim že nezměnim svet! Ze společnost už není to co bývala, Že lidé jsou na sebe zlí sobecký a závistiví! Pro mě je Hlavní výhra - zasmát se soupeřem, zajít s ním treba na pivo a pokecat (treba aby mi vysvětlili proč na mě hrajou kraťasy , když ví že je nedoběhnu, Syčáci! 😂) mit k nemu uctu a Respekt !

  • AS
    11.04.2023
    12:27
    Arnošt S.

    Dobrý den proč nejsem rozlosovan vždyť jsem zaplatil převodem z účtu 400kc děkuji Arnošt Szurman.

  • Ondra Krejčí 03.04.2023
    09:04
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem,

    vzhledem k tomu, že venku ještě mrzne a tenisová sportoviště hlásí buď zavřeno nebo hru stále ještě pouze v hale, rozhodli jsme se, že tenisové ligy odložíme o týden. S tímto prodloužením a možností využít žolíka se už do hezkého počasí a venkovního hraní určitě trefíme.

    Věříme, že toto prodloužení pomůže dostat do ligy i hráče, kteří se právě kvůli počasí nepřihlásili a tím tak uděláme ligy ještě kvalitnější.

    Omlouváme se všem, kteří už byli natěšení na hraní, ale věříme, že chápete, že toto odložení je k prospěchu ligy.

    Budeme se těšit v pondělí u losu jarní sezóny!

    O.