Domande • HuráLiga Tennis a Brno • HuráLiga.cz

HuráLiga Tennis a Brno

Domande

31

La sezione domande serve principalmente per la comunicazione tra i giocatori. Se hai altre domande scrivici a podpora@huraliga.cz.

Puoi aggiungere nuovi commenti dopo aver effettuato l'accesso.

  • Ondra Krejčí 04.03.2020
    09:40
    Ondra K. Moderatore

    Ahoj všem, nevím, jestli jste zaregistrovali na našem FB, ale raději přidávám info o novinkách na HuráLize i sem :) Všechny změny jsou platné už od další sezóny. NOVINKA Č. 1: Početné ligy rozdělujeme na 1. ligu pro pokročilé a 2. ligu pro začínající a mírně pokročilé. NOVINKA Č. 2: Na žádosti hráčů zavádíme playoff do všech lig. Ligy nad 24 hráčů budou mít nově i playoff B. NOVINKA Č. 3: V zájmu zkvalitnění lig jsme navýšili minimální počet účastníků na 16. Jak víte, nábor do jarní sezóny už začal. Budeme rádi, když se zmíníte i těm, kteří ligu ještě nehráli, ale měli by jí hrát :))) O.

  • Ondra Krejčí 26.02.2020
    16:35
    Ondra K. Moderatore

    Ahoj všem 🎾🎾 Nevím, jestli jste si všimli, ale už je možnost se přihlásit do nové sezóny 😉 Sice je ještě dost času do začátku, ale budeme rádi, když se už teď přihlásíte. Chceme dostat do ligy co nejvíc nováčků a liga bude líp vypadat, když bude plná 😉 Děkujeme 🙏

  • Lukáš Němčanský 21.02.2020
    15:15
    Lukáš N.

    Jo a určitě hromadná setkání hráčů HuráLigy! To jsem zapomněl napsat. To je ale podle mě klíčová věc pro propagaci a rozvoj HuráLigy. Uvědomuju si, že organizování setkání a vyhlašování výsledků v rámci každého z měst by bylo náročné. To by muselo mít každé město svého správce HuráLigy, který by se staral o svůj region. Možná to tak má VašeLiga, nejsem si teď jistý. Každej by si ve svém městě mohl otevřít svoji franšízu HuráLigy. :-D Hahahaha...!!! Jako abych vyjádřil tu hlavní myšlenku a záměr. Myslím, že účel HuráLigy je 1) organizovat zápasy a turnaje hráčům, kteří si za to zaplatili. 2) Vytvořit komunitu. A vytvoření tý komunity je podle mě důležité ne? Aby HuráLiga seznámila a spojila co nejvíce lidí. Třeba já po zápase nechodím s hráči, se kterými jsem právě dohrál na pivo, protože většinou hraji večerní časy a nepiju pivo. :-D A jít s jedním hráčem na pivo je sice dobrý, ale lepší je když přijdu na akci, kde těch hráčů bude naráz třeba 20 nebo 30 nebo 100 nebo já nevím... Ale prostě více... :-D To pak chytne ta soutěž aspoň trochu náboj a vytvoří větší rivalitu mezi těmi hráči. Klidně třeba jedno nebo dvě hromadné akce v rámci celé ČR za jeden rok. (PS: Už vidím, jak budou jezdit hráči z Ostravy do Prahy na akci...) :-D Hahaha...!!! Ale já bych třeba přijel klidně. Akce s nějakým zábavním programem, klidně na vstupné, když nebudou dost štědří sponzoři. A večer pak party. Já myslím, že by to bylo dobrý. Lidi se rádi baví, hlavně dnes v tý rychlý a stresový době. A takový to stereotypní chlastaní pořád v tom stejným městě v jedné hospodě nebo v jednom klubu, to je pořád dokola... :-D Tohle by byla aspoň změna. Hlavně vězte, že takový ty soutěže typu, vypíšeme zápasy, a na konci sezóny ty co se dobře umístili dáme jejich jména do tučnýho fontu a na facebook, tak to moc nefunguje. :-D Ale já věřím a z prozatimního směru HuráLigy soudím, že taková HuráLiga být nechce. :-D A nevím, proč se do tý diskuze píšu jenom já s Ondrou. Aspoň by mi moh někdo za tuto essey napsat slovo "Amen". :-D Hahahaha...!!!

    Břetislav Krček 21.02.2020
    17:34
    Břetislav K. Moderatore
    Amen... :) Souhlasím.. Chystáme se oslovit a najít v každém městě někoho, kdo se o místní komunitu bude starat. S naší podporou bude pořádat turnaje a případně i setkání, jako jsi psal. Nabízíš se? :)
    Lukáš Němčanský 26.02.2020
    18:08
    Lukáš N.
    Bohužel jsem moc zaneprázdněn, jelikož se účastním i jiných soutěží. Neměl bych na to časový prostor.
  • Lukáš Němčanský 21.02.2020
    14:50
    Lukáš N.

    HuráLiga má jedny z nejlepších a nejpřehlednějších webových stránek mezi amatérskými ligami v republice, takže v tomto ohledu funguje vše skvěle. Hlavně třeba mě se líbí, že kromě městských žebříčků, soutěž počítá celorepublikový žebříček. Takže vidím kolikátý jsem aktuálně ve svém městě i v české republice. A třeba když mám cestu do některého jiného města můžu se podívat kdo je v žebříčku nade mnou a můžu ho vyzvat na zápas. Ale nevím, jestli by to šlo pak na stránky zapsat. Tak to bych určitě přidal, jestli to tam není. Možnost zápisu výsledku zápasu, s výzvy mezi hráči s různých měst.

    Břetislav Krček 21.02.2020
    17:31
    Břetislav K. Moderatore
    Ahoj Lukáši, k zapsání výsledku s jiným hráčem z HuráLigy slouží "mimosoutěžní zápasy", které si můžeš vytvářet na stránce "Moje zápasy". Výsledky se počítají do statistik a celorepublikového žebříčku.
  • Ondra Krejčí 19.02.2020
    08:36
    Ondra K. Moderatore

    Ahoj všem, zrovna sepisuju FAQ, tedy nejčastější otázky. Jak pro nové hráče, které bychom rádi dostali do ligy, tak i pro stávající (vás  ). Je něco, co je podle vás v lize nejasného nebo vám bylo nejasného, než jste se přihlásili? Díky za tipy! O.

  • Lukáš Němčanský 14.02.2020
    14:26
    Lukáš N.

    Zdaréc! Nějaký zážitkový ceny pro vítěze. Třeba lístky do kina, do welness nebo tak... Já jsem vyhrál play-off v létě, ale nic jsem nedostal. 😢😥😭🙈

    Ondra Krejčí 14.02.2020
    14:31
    Ondra K. Moderatore
    Ahoj Lukáši, ceny a sponzory se snažíme dostat do každé ligy. Tohle je tedy i náš cíl :) V některých městech už se nám to i podařilo. O.
  • Ondra Krejčí 13.02.2020
    08:25
    Ondra K. Moderatore

    Ahoj všem! Už jsme za půlkou soutěže, tak bych se rád zeptal, jestli vás napadá něco, co by se dalo v lize zlepšit, aby se vám líp hrálo 🙂 Prostě zlepšováky, které bychom mohli použít plošně pro všechny ligy 😉 Díky za názory, Ondra

  • Ondra Krejčí 31.01.2020
    12:35
    Ondra K. Moderatore

    Ahoj všem! Už máte za sebou skoro 3 kola, tak by nás zajímalo, jak jste si zatím zahráli :) Venku to vypadá, že už by pomalu mohla začít venkovní sezóna :)) Pokud byste někdo měli nějaké postřehy, připomínky nebo pochvaly k lize, tak rádi všechno zodpovíme buď tady nebo na info@huraliga.cz. Tak hezkou hru v dalších kolech! O.