Discussion • Tennis HuráLiga in Ústí nad Labem • HuráLiga.cz

Tennis HuráLiga in Ústí nad Labem

Discussion

35

The discussion is intended primarily for communication between the players. If you have any questions regarding the organizer, please, contact us at podpora@huraliga.cz.

Log in to add new comments.

  • Ondra Krejčí 22.09.2023
    09:30
    Ondra K. Organizer

    Pro milovníky výsledků, statistik a tabulek 📊 jsme od 2. kola připravili novinku - TÝMY 🤝
    Nově uvidíš v žebříčku ikonku barevného trika 👕 .
    Barva trika označuje tým, do kterého tě zařadil náš systém podle ELA. Tvůj TÝM uvidíš také pod žebříčkem.
    Celému TÝMU se sčítají body. Jak s tím naložíte, necháme na vaší fantazii:
    ❓ půjdeš se seznámit a zafandit týmovému spoluhráči?
    ❓ Potrénujete spolu?
    ❓ Poradíte si taktiku na soupeře?
    Hrajeme o kredity HuráLigy 💰 💰 💰 , které můžeš vyměnit za startovné nebo je utratit v našem e-shopu 🛒 .
    Na tvoje výsledky jednotlivce nemá tato novinka žádný vliv, vše zůstává při starém 👍

  • Ondra Krejčí 27.02.2023
    10:10
    Ondra K. Organizer

    Ahoj všem, v neděli začínají dva turnaje! Yonex Tour 125, určený pro hráče s maximálním elo 1199 a Yonex Tour 500 bez omezení elo. Hraje se vyřazovacím systémem (pavouk) a na odehrání zápasu máš 14 dnů od jeho nalosování. Hrajeme o body do žebříčku a hodnotné ceny od partnera Tour.

  • Ondra Krejčí 20.01.2023
    10:23
    Ondra K. Organizer

    Ahoj všem! Jak jsme informovali v emailu před startem ligy, bude od této sezóny změna v době losu ⏰. Od druhého kola bude losování probíhat vždy v neděli večer po 21:00 🕘. Termín jsme změnili na podnět hráčů, kteří tak mají celý nedělní večer se domluvit už na pondělí. Doufáme, že tato změna povede k dalšímu navýšení počtu odehraných zápasů 🤝.

  • Ondra Krejčí 29.11.2022
    15:01
    Ondra K. Organizer

    Ahoj všem! Připomínáme, že při čekání na novou sezónu HuráLigy si můžete zahrát Yonex Tour 500, která začíná už v neděli. O.

  • Ondra Krejčí 01.11.2022
    16:44
    Ondra K. Organizer

    Ahoj, nezapomeňte přidávat fotky ze zápasů ligy i Tour ;) Za každou relevantní fotku rozdáváme 5 kreditů ;) Navíc většinu z nich sdílíme na našich sociálních sítích i s výsledkem, tak se můžete pochlubit ;) O.

  • Ondra Krejčí 21.07.2022
    11:56
    Ondra K. Organizer

    Ahoj, otevřeli jsme přihlašování do podzimní sezóny! Nažhavte svoje kódy z bonusového programu - pro své kamarády, kteří ještě ligu nehráli ;) 20 % sleva pro ně a 150 Kč pro vás. O.

  • Ondra Krejčí 12.07.2022
    10:20
    Ondra K. Organizer

    Ahoj všem! Ještě pro upřesnění k odkladům zápasů: Zápasy se vyhodnocují tak, jak bylo doposud zvykem, tak se nelekněte, když u vašeho zápasu svítí "Neodehráno". Veškeré výsledky uzavřených zápasů nám stačí poslat na mail podpora@huraliga.cz do konce 6. kola a my je zapíšeme. Mějte fajn léto, O.

  • Ondra Krejčí 01.07.2022
    08:56
    Ondra K. Organizer

    Ahoj všem. Dodatečné a důležité info k zápasům letních lig, které neodehrajete včas. Prosím, pokud víte, že zápas hrát nebudete a budete chtít dopsat výsledek zpětně (do konce 6. kola vám zapíšeme zpětně jakýkoliv výsledek), je nutné, aby obě strany napsaly do chatu, aby vás systém nevyhodnotil jako neaktivní a nevyřadil z dalších kol. Stačí bohatě "Ahoj Karle, jsem na dovolené" a "Ahoj Pepo, ok, odehrajeme to později" :))) O.

  • Ondra Krejčí 24.06.2022
    11:41
    Ondra K. Organizer

    RYCHLÁ NOVINKA: pokud ještě váháte s přihlášením do letní sezóny třeba kvůli dovoleným, máme dobrou zprávu☝️! Pro letní sezónu rozvolníme pravidla a umožníme zpětné dopisování výsledků až do konce 6. kola. Vycházíme tak vstříc hráčům, kteří nám psali, že přes léto kvůli prázdninám hrát nebudou. Jedinou podmínkou je být aktivní v komunikaci se soupeřem a vyhnout se tak vyřazení z dalšího kola pro neaktivitu 🤷‍♂️. V pondělí začínáme 💪

  • Ondra Krejčí 15.06.2022
    14:12
    Ondra K. Organizer

    Ahoj! Budete pokračovat i v létě? :-) O.