Diskuze • Tenisová HuráLiga ve Zlíně - Pokročilí • HuráLiga.cz

Tenisová HuráLiga ve Zlíně - Pokročilí

Diskuze

13

Diskuse slouží primárně pro komunikaci mezi hráči. V případě dotazů na organizátora nám napište na podpora@huraliga.cz.

Nové komentáře můžeš přidávat po přihlášení.

  • Ondra Krejčí 12.07.2022
    10:20
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem! Ještě pro upřesnění k odkladům zápasů: Zápasy se vyhodnocují tak, jak bylo doposud zvykem, tak se nelekněte, když u vašeho zápasu svítí "Neodehráno". Veškeré výsledky uzavřených zápasů nám stačí poslat na mail podpora@huraliga.cz do konce 6. kola a my je zapíšeme. Mějte fajn léto, O.

  • Ondra Krejčí 01.07.2022
    08:56
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem. Dodatečné a důležité info k zápasům letních lig, které neodehrajete včas. Prosím, pokud víte, že zápas hrát nebudete a budete chtít dopsat výsledek zpětně (do konce 6. kola vám zapíšeme zpětně jakýkoliv výsledek), je nutné, aby obě strany napsaly do chatu, aby vás systém nevyhodnotil jako neaktivní a nevyřadil z dalších kol. Stačí bohatě "Ahoj Karle, jsem na dovolené" a "Ahoj Pepo, ok, odehrajeme to později" :))) O.

  • Ondra Krejčí 24.06.2022
    11:41
    Ondra K. Organizátor

    RYCHLÁ NOVINKA: pokud ještě váháte s přihlášením do letní sezóny třeba kvůli dovoleným, máme dobrou zprávu☝️! Pro letní sezónu rozvolníme pravidla a umožníme zpětné dopisování výsledků až do konce 6. kola. Vycházíme tak vstříc hráčům, kteří nám psali, že přes léto kvůli prázdninám hrát nebudou. Jedinou podmínkou je být aktivní v komunikaci se soupeřem a vyhnout se tak vyřazení z dalšího kola pro neaktivitu 🤷‍♂️. V pondělí začínáme 💪

  • Ondra Krejčí 15.06.2022
    14:12
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj! Budete pokračovat i v létě? :-) O.

  • Ondra Krejčí 25.05.2022
    12:44
    Ondra K. Organizátor

    NOVINKA! Doporuč HuráLigu nováčkovi a my tě odměníme 💰! Jako registrovaný na HuráLize máš svůj jedinečný kód, který uvidíš v sekci “Program odměn”. 📣 Řekni kamarádovi, ať jej zadá při placení. On dostane 20 % slevu na startovné a ty zase 150 Kč jako odměnu 🎁. Navíc pomůžeš rozšířit ligu, která tak bude kvalitnější 💪! Za 2 hráče máš startovné zdarma ✉️ Za 3 hráče máš zdarma tričko HuráLiga z našeho eshopu 👕 Doporuč 10 hráčů a máš u nás 1 500 Kč na ruku 💸

  • Ondra Krejčí 03.05.2022
    10:13
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem! Máte nějaké fotky z vašich ligových zápasů? Buď přímo “z akce” nebo “pozápasovém rozboru” 🍻? Pochlubte se nám a pošlete je na podpora@huraliga.cz. My je rádi nasdílíme, třeba i s vaším komentářem 😉 Mockrát děkujeme, přejeme fajn zbytek sezóny a těšíme se na vás v té další!

  • Ondra Krejčí 27.04.2022
    10:47
    Ondra K. Organizátor

    🙋‍♂️ Ahoj všem, právě jsme založili a umožnili přihlašování na další sezónu. Kdo víte, že budete hrát, můžete se už teď přihlásit 😉. Děkujeme za účast v této i další sezóně! O.

  • Ondra Krejčí 20.04.2022
    14:58
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj! Pro ty hravější z vás jsme si připravili novinku - HuráLiga Tipovačku ✔️! Tipni si pořadí v první osmičce 🪜 základní části lig ve svém městě a staň se králem tipérů 👑! Svoje tipy můžete zadávat přímo v lize, kde vedle sekce Sportoviště přibyla nově i sekce Tipovačka. Tipování končí s koncem 3. kola, pak už můžete jen sledovat, jak se vašim favoritům daří 💪.

  • Milan Minarik 18.04.2022
    20:30
    Milan M.

    Možu se zeptat proč jste mně ne nalosován do 3kola děkuji Minařík