Diskuze • Tenisová HuráLiga v Olomouci - Pokročilí • HuráLiga.cz

Tenisová HuráLiga v Olomouci - Pokročilí

Diskuze

16

Diskuse slouží primárně pro komunikaci mezi hráči. V případě dotazů na organizátora nám napište na podpora@huraliga.cz.

Nové komentáře můžeš přidávat po přihlášení.

  • Ondra Krejčí 12.07.2022
    10:20
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem! Ještě pro upřesnění k odkladům zápasů: Zápasy se vyhodnocují tak, jak bylo doposud zvykem, tak se nelekněte, když u vašeho zápasu svítí "Neodehráno". Veškeré výsledky uzavřených zápasů nám stačí poslat na mail podpora@huraliga.cz do konce 6. kola a my je zapíšeme. Mějte fajn léto, O.

  • Ondra Krejčí 01.07.2022
    08:56
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem. Dodatečné a důležité info k zápasům letních lig, které neodehrajete včas. Prosím, pokud víte, že zápas hrát nebudete a budete chtít dopsat výsledek zpětně (do konce 6. kola vám zapíšeme zpětně jakýkoliv výsledek), je nutné, aby obě strany napsaly do chatu, aby vás systém nevyhodnotil jako neaktivní a nevyřadil z dalších kol. Stačí bohatě "Ahoj Karle, jsem na dovolené" a "Ahoj Pepo, ok, odehrajeme to později" :))) O.

  • Ondra Krejčí 24.06.2022
    11:41
    Ondra K. Organizátor

    RYCHLÁ NOVINKA: pokud ještě váháte s přihlášením do letní sezóny třeba kvůli dovoleným, máme dobrou zprávu☝️! Pro letní sezónu rozvolníme pravidla a umožníme zpětné dopisování výsledků až do konce 6. kola. Vycházíme tak vstříc hráčům, kteří nám psali, že přes léto kvůli prázdninám hrát nebudou. Jedinou podmínkou je být aktivní v komunikaci se soupeřem a vyhnout se tak vyřazení z dalšího kola pro neaktivitu 🤷‍♂️. V pondělí začínáme 💪

  • Ondra Krejčí 15.06.2022
    14:12
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj! Budete pokračovat i v létě? :-) O.

  • Ondra Krejčí 25.05.2022
    12:44
    Ondra K. Organizátor

    NOVINKA! Doporuč HuráLigu nováčkovi a my tě odměníme 💰! Jako registrovaný na HuráLize máš svůj jedinečný kód, který uvidíš v sekci “Program odměn”. 📣 Řekni kamarádovi, ať jej zadá při placení. On dostane 20 % slevu na startovné a ty zase 150 Kč jako odměnu 🎁. Navíc pomůžeš rozšířit ligu, která tak bude kvalitnější 💪! Za 2 hráče máš startovné zdarma ✉️ Za 3 hráče máš zdarma tričko HuráLiga z našeho eshopu 👕 Doporuč 10 hráčů a máš u nás 1 500 Kč na ruku 💸

  • Jakub Čermák 10.05.2022
    11:38
    Jakub Č.

    Zdravím, zasílám propozice a ještě jednou odkaz na událost na soc. sítích.

    Zveme všechny tenisty a tenistky!!! 🎾

    Ve spolupráci s HuráLigou jsme připravili turnaj HuráLiga ČLTK OPEN pro všechny amatérské hráče a hráčky. 👍
    Areál ČLTK má osm kurtů a zázemí včetně sprch, terasy a baru.

    Hlásit se můžete na mailu turnaje.cltk1928@seznam.cz nebo na tel. +420 732 317 477 (stačí napsat smska se jménem a že se hlásíte).

    Prezence: 8:00-8:30
    Začátek: 9:00
    Startovné: 500,-
    Počet hráčů: 24-36

    V ceně startovného je pro každého hráče panáček slivovice na uvítanou, pořádná snídaně do startu a oběd. 💪 Jako náš sponzor pak HuráLiga poskytne parádní ceny pro vítěze i zúčastněné.

    Hrát se bude systémem skupin a následným play-off. Když bude zájem, může být i pavouk útěchy. Skupiny budou na jeden vítězný set. Finále a o třetí místo se potom bude hrát na dva.

    Míčky budou Roland Garros Clay Court.

    Odpoledne pak rozžhavíme 🔥🔥 udírnu s klobáskami, krkovicí, makrelama a hermelínama.
    No a jelikož se ve stejný den večer hraje finále Ligy Mistrů, kde se utká Real a Liverpool, budeme rádi, když zůstanete, dáte si 🍺 pivko, klobásku a zafandíte s náma..

    Tenisu zdar!! 🎾

    odkaz na událost, kdybyste to chtěli šířit dál.. :) bit.ly/turnajcltk (zkopírovat do prohlížeče)

  • Jakub Čermák 07.05.2022
    10:05
    Jakub Č.

    Zdar tenisti!! Zasílám událost na turnaj 28.5. na ČLTK. bit.ly/turnajcltk místa ještě jsou, tak budu rád, když se příhlasíte.

  • Jakub Čermák 05.05.2022
    18:12
    Jakub Č.

    Zdar tenisti!! 28.5. bude turnaj HurálLiga ČLTK open na kurtech ČLTK 1928. Budem rádi, když se vás přihlásí co nejvíc, v areálu je osm kurtů, takže se nám tam vejde až 32 hráčů. Hlásit se můžete na mailu turnaje.cltk1928@seznam.cz nebo na tel. +420 732 317 477 (stačí napsat smska se jménem a že se hlásíte). Více informací pak napíšem, ale v ceně startovného bude slivovička na uvítanou, pořádná snídaně, oběd a nadupaný ceny, který do turnaje poskytne Hurá liga. Odpoledne pak pojede udírna, točený pivko a večer se bude vysílat na obrazovce finále ligy mistrů, tak můžete zůstat i na fotbal.

  • Ondra Krejčí 03.05.2022
    10:13
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem! Máte nějaké fotky z vašich ligových zápasů? Buď přímo “z akce” nebo “pozápasovém rozboru” 🍻? Pochlubte se nám a pošlete je na podpora@huraliga.cz. My je rádi nasdílíme, třeba i s vaším komentářem 😉 Mockrát děkujeme, přejeme fajn zbytek sezóny a těšíme se na vás v té další!

  • Ondřej Bolcarovič 02.05.2022
    08:58
    Ondřej B.

    Zdravím, bavili jsme se s Michalem Blaškem, že bychom v lize uvítali systém, kdy si hráč volí povrch, na kterém chce hrát. Aby to bylo férové, tak nás napadlo, že by se mohla udělat statistika povrchů v rámci vzájemného zápasu. Respektive, pokud bych já hrál s Michalem a v prvním zápase bych chtěl hrát na antuce, budeme hrát na antuce. V dalším zápase s Michalem už by měl právo volit on a pokud by zvolil tvrdý povrch, šlo by se hrát na tvrdý povrch. Nebo naopak. Přijde nám to docela férové, aby někteří hráči nebyli zvýhodněni tím, že hrají pouze na svém oblíbeném povrchu. Děkujeme za zvážení :-)