Diskuze • Šipková HuráLiga v Liberci • HuráLiga.cz

Šipková HuráLiga v Liberci

Diskuze

10

Diskuse slouží primárně pro komunikaci mezi hráči. V případě dotazů na organizátora nám napište na podpora@huraliga.cz.

Nové komentáře můžeš přidávat po přihlášení.

  • JD
    09.01.2023
    03:12
    Jiří D.

    Jako sorry ale tohle byla jedna velká komedie. A vyhraje to ten, co splní stěží půlku základní části. No to mi ho vyndejte.

    A když vidím ten pohárek. Na další sezónu ani náhodou...

    JN
    10.01.2023
    00:29
    Jan N.
    Naprosto souhlasím.
    Losování základní části příšerný, komunikace a vysvětlení strašný. Tohle se hodně nepovedlo.... A přitom u toho stačilo jen trochu přemýšlet. Pohár o který se mělo hrát ( na fotce a propozicích je pohár velký) se vůbec nehrálo a takový mini pohár a medaile co experti poslali seženeš celkem MAX za 300 Kč.
    Hold za práci, kterou někdo hodně odflákl někdo jen pobral cash a nazdar.
    Hurá komedie :)
    Ondra Krejčí 10.01.2023
    10:28
    Ondra K. Organizátor
    Ahoj, systém HuráLigy je odzkoušen tisíci hráči napříč Českou republikou, Polskem, Německem a Rakouskem. Bohužel v Liberci se sešlo více okolností, které ji negativně ovlivnily a to hlavně malý počet hráčů a chyby v průběhu ligy, které vycházely právě z malého počtu hráčů, za což jsme se omluvili a ještě jednou omlouváme. Alespoň si ale odnášíme poučení a úpravy do dalších sezón. S pohárem, který posíláme do všech lig jsou hráči spokojeni a líbí se jim, i když je odlišný od toho, který je na stránkách (starší pohár, který jsme vyřadili z důvodu, že jej zásilková služba často poničila). I tak vám děkujeme za sezónu, na zimu se liga v Liberci nespustí :-/ Po celé republice ale máme spoustu měst, kde se spustí - budeme rádi, když se občas podíváte a zjistíte, že to jak probíhala liga v Liberci není standartní kvalita HuráLigy. O.
  • Ondra Krejčí 29.11.2022
    09:38
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem, omlouváme se za zpoždění losu playoff vinou technické chyby. Playoff jsme právě nalosovali. O.

  • VM
    14.11.2022
    11:29
    Veronika M.

    Píšete že jste upravili systém,že budou spolu hrát dvojice které spolu nehráli,ale tak to vůbec není 🤔

  • Ondra Krejčí 14.11.2022
    11:13
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem, 8. kolo bylo právě přelosováno. Systém již nebude dávat volný los vícekrát jednomu hráči (pokud to bude možné). Omlouváme se za komplikace a děkujeme za upozornění. O.

    Ondra Krejčí 14.11.2022
    11:17
    Ondra K. Organizátor
    Upravili jsme zároveň i systém tak, aby přednostně dával dohromady dvojice, které spolu ještě nehrály, i za cenu, že budou daleko od sebe (doteď byl používán hybrid švýcaru, který se snažil spíš o vyrovnané dvojice na úkor různorodosti soupeřů). Věříme, že od zimy to již bude bez problémů ať už s více hráči nebo s novými pravidly pro losování. O.
    JN
    14.11.2022
    11:31
    Jan N.
    Tak volný los se sice povedl, ale nehrál spolu třeba Šikýř x Mizerová... Navrátil x Ilco, Navrátil x Holštajn, Navrátil x Šikýř ,
    namísto toho jsou zápasy zopakované z předešlých kol ( aneb někteří hráči hrají spolu již po druhé ale s někým ještě nehráli) a jen posunutý volný los .
  • JN
    07.11.2022
    11:23
    Jan N.

    Smyslnost losování je na bodu 0. Někteří hráči 0 volných losů, někdo 2 volné losy 🤦‍♂️🙄👍

    07.11.2022
    13:55
    Jaroslav Š.
    Ondřej Krejčí
    Moc nereaguje. Ale další hráče by chtěl přitáhnout. Ja osobně mám jít hrát podruhé se stejným hráčem a přitom jsem ještě nehrál s hráčem ze skupiny ani jednou. Nechápu to.
    Ondra Krejčí 07.11.2022
    14:00
    Ondra K. Organizátor
    Ahoj všem. Dnes jsem si s někým volal a systém vysvětlil. Měl jsem za to, že se informace dostane dál, jak mi bylo řečeno, omlouvám se. Hrajeme hybridem švýcarského systému, protože je v lize bohužel málo hráčů. V tomto případě by švýcarem nemohlo být nalosováno další kolo a tak se losuje tak, aby se mohlo v soutěži pokračovat. To má za následek, že někdo bude například hrát vícekrát se stejným soupeřem. Budeme dělat všechno pro to, aby se příští sezónu liga naplnila více a hrálo se od začátku do konce plnohodnotným švýcarským systémem. O.
    JD
    07.11.2022
    18:07
    Jiří D.
    Je to pěkné na pytel 😡
    JN
    07.11.2022
    21:19
    Jan N.
    Vůbec to není tak, že je to nalosované, aby se dalo odehrát další kolo, není to ani žádný hybrid, máte tam prostě chybu!!! Volný los má jít přeci postupně a při 7 hráčích ho má mít každý hráč a né že v předposledním kole jeden hráč má již druhý volný los aneb body za nic a 3 hráči bez jediného volného losu. Stačí si projít ty losy. Je tam chyba.

    Ještě přidám pár počtů, v průměru se odehrály všechny zápasy cca 3:1 na sety , cca 10 legů (jeden leg 10 Kč)= 100Kč x 8 zápasů= 800 + 400 vlezné do ligy, to je již 1200 pouze za základní část, pavouk s cestou do finále jsou minimálně dalších 300 Kč, takže 1500 jen vhozné a vstup za špatně losovanou ligu a oceňováné pouze první místo, děkuji za mě příště už určo ne. 👎
  • Ondra Krejčí 01.11.2022
    16:44
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj, nezapomeňte přidávat fotky ze zápasů ligy i Tour ;) Za každou relevantní fotku rozdáváme 5 kreditů ;) Navíc většinu z nich sdílíme na našich sociálních sítích i s výsledkem, tak se můžete pochlubit ;) O.

  • Ondra Krejčí 21.07.2022
    11:51
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj všem, rádi bychom do podzimní sezóny dostali ještě víc hráčů. Nechali jsme udělat plakáty (https://1drv.ms/b/s!Aqc65SKbdI1FgYIKBgGv2N2q7WedkQ), které bychom chtěli vylepit po hracích místech. Nemáte náhodou někdo seznam heren, hospod atd., kde by se daly plakáty vylepit? Případně kdybyste byl někdo ochotný se ujmout výlepu, určitě se dohodneme i na nějaké finanční odměně za váš čas. Šipky skvěle jedou, tak bychom si moc přáli je rozvíjet ;) Pokud máte někdo zájem, napište přímo mně na ondrej.krejci@huraliga.cz. Díky moc! O.

  • Ondra Krejčí 24.06.2022
    11:41
    Ondra K. Organizátor

    RYCHLÁ NOVINKA: pokud ještě váháte s přihlášením do letní sezóny třeba kvůli dovoleným, máme dobrou zprávu☝️! Pro letní sezónu rozvolníme pravidla a umožníme zpětné dopisování výsledků až do konce 6. kola. Vycházíme tak vstříc hráčům, kteří nám psali, že přes léto kvůli prázdninám hrát nebudou. Jedinou podmínkou je být aktivní v komunikaci se soupeřem a vyhnout se tak vyřazení z dalšího kola pro neaktivitu 🤷‍♂️. V pondělí začínáme 💪

  • Ondra Krejčí 25.05.2022
    12:44
    Ondra K. Organizátor

    NOVINKA! Doporuč HuráLigu nováčkovi a my tě odměníme 💰! Jako registrovaný na HuráLize máš svůj jedinečný kód, který uvidíš v sekci “Program odměn”. 📣 Řekni kamarádovi, ať jej zadá při placení. On dostane 20 % slevu na startovné a ty zase 150 Kč jako odměnu 🎁. Navíc pomůžeš rozšířit ligu, která tak bude kvalitnější 💪! Za 2 hráče máš startovné zdarma ✉️ Za 3 hráče máš zdarma tričko HuráLiga z našeho eshopu 👕 Doporuč 10 hráčů a máš u nás 1 500 Kč na ruku 💸

  • Ondra Krejčí 20.04.2022
    14:58
    Ondra K. Organizátor

    Ahoj! Pro ty hravější z vás jsme si připravili novinku - HuráLiga Tipovačku ✔️! Tipni si pořadí v první osmičce 🪜 základní části lig ve svém městě a staň se králem tipérů 👑! Svoje tipy můžete zadávat přímo v lize, kde vedle sekce Sportoviště přibyla nově i sekce Tipovačka. Tipování končí s koncem 3. kola, pak už můžete jen sledovat, jak se vašim favoritům daří 💪.